2011. május 6., péntek

BETELJESÜLÉS kurzus - MÁJUS

A transzcendentális EGYESÜLÉS jegyében



A májusi napsugár elővarázsolja a természet csodáját. Díszes menyasszonyi ruhát öltenek a fák s gyakran sziromesővel kényeztetnek minket, gyönyörűséget lopva életünk minden pillanatába. Május elsején vékony a fátyol a látható és a láthatatlan világok között, életünk kereszt útja ez , ahol megnyithatjuk magunkat és dönthetünk ,melyik úton haladunk tovább. 

Összeölelkezünk –e önmagunkkal és elindulunk az egységből a „kétségbe”a kettő felé a társ felé a mi felé…..? Begyógyítjuk –e a régi sebeket és szárnyalunk ennek a mesés időszaknak változó pillanataival….? Megérezzük –e ennek a piros és rózsaszínű időszaknak az erejét a gyökér csakra erejét a kapcsolatot a Földdel ….?A Föld izzó magjával, hogy a belső fényünk izzó magjává váljunk és szenvedéllyel egyesüljünk önmagunkkal…?

Akarsz bízni a gondviselésben?
Akarod, hogy bőségben és termékenyen élj?
Akarod boldogan és tudatosan megtalálni önmagad lényegét?
Akarod, hogy rád találjon a szerelem?

Témáink májusban:

Az egyesülés dimenzionalitása
Egy kicsit megfigyelünk, egy kicsit összefoglalunk, egy kicsit gyakorlunk, egy kicsit hátradőlünk… sokfélét megtapasztalunk

Egyesülés, Szenvedély és Termékenység
Az igazi Transzcendencia az Önmagammal való egyesülés elsősorban!! Ebből lesz a szenvedély… önmagam felé… ettől lesz a létem áldás! Önmagam átadása… elengedve mindazt, ami nem én vagyok,….tiszta hegyikristály leszek….   odaadottá válok …átadom önmagam a gondviselésnek. Egyesülök önmagammal és beköszönt egy szenvedélyes, termékeny időszak életem minden területén….. Te is akarod?...Megmutatom….
Gyakorlat: egy érzet és egy illat, tapintás és illat egyesülése, támogatása önmagam felé. A Lét biztosítja a részedre a pillanat örömét…. minden pillanatba!
Majd egyesülök a többiekkel… minden mással.
"Tudatmókásító teremtés, élmény szinten"
Ami élmény, az legyen élmény…legyen a megélés a központban!

Helyszín: Yogini jógastúdió, 1067 Budapest, Erzsébet krt.19. (1-es kapucsengő)
Időpont:  2011-05-28 10órától       Belépő: 7.900.-/fő
Fontos: Hozz magaddal egy „érzést, amit szívesen érintesz” (toll, bőr, selyem, stb.) és egy illatot, amihez kellemes érzés kapcsolódik benned!

ELŐADÓINK:
Gyarmati Judith - Parapszichológus, Lélekidomár
Deák Csaba - kineziológus
Mihucz Kata – természetgyógyász-kineziológus, life coach

Nincsenek megjegyzések: