2012. január 2., hétfő

FELemelŐ találkozás Cser Zoltánnal

Buddhista tanítások és gyakorlatok

„A Buddhizmus szerint a gyógyítás és a tanítás egy és ugyanazon dolog, mivel a szenvedés is egyfajta betegség, s mint tudjuk a buddhizmus legfőbb célja a szenvedés megszüntetése.”(Cser Zoltán)

Tudni szeretnéd, hogy mi a buddhizmus? Nem tudsz eligazodni a buddhizmus tanaiban, gyakorlataiban, de szeretnéd látni a saját lehetőségeidet…mindezt 3 óra alatt? Úgy, hogy ezek után már valóban átlásd a buddhizmus rendszerét?

Ki az a Cser Zoltán?

A Tan Kapuja buddhista főiskolán Vallási és filozófiai alapismereteket és meditációt tanít. Egyházi ügyvivő és oktatási rektor helyettes. Szerzetesként eltöltött …évek!Hegymászó, alpinista. Buddhista teológus.

Személyes élményem:

Mivel már többször voltam Zoltán előadásain, tanításain, így nyugodtan állíthatom, hogy még életemben nem hallottam olyan szabad és összeszedett tudást magyar ajakról, mely ennyire megfogott volna. Egyszerű, humoros, könnyed és mégis biztos tudása mindig átütő erejű előadásaiban.

Zoltán arra vállalkozott, hogy előadást tart Nekünk,



hogy megértsük, átlássuk a buddhizmus alapjait, gyakorlatait.


A megvilágosodás, megszabadulás azt jelenti, hogy olyannak látjuk a világot, amilyen. Így véget ér az, hogy elvárásaink, neveltetésünk elfogult szemüvegén nézzük a valóságot.

Véget ér a szenvedés!

Egy igazán különleges tanító, Cser Zoltán segítségével csodálatos utazást tehetünk a buddhizmus világába! Felemelő és magával ragadó, közvetlen és szívhez szóló stílusa segít eligazodni a buddhizmus mesés ösvényén! A buddhista gyakorlatok pedig segítenek a szenvedés nélküli tiszta és boldog élet megtapasztalásában!



Kis ízelítő Zoltán előadói stílusából:






Szeretettel várunk!

Bejelentkezés szükséges!!



Judith & Csaba

70/629-5488 és 30/9969-900

Helyszín: Talizmán EZO centrum - I. ker. Krisztina krt.87-89; IV. em. (58-s kapucsengő)

Időpont: 2012-01-14 15:00 órától Belépő: 1.500,--/fő

2012. január 14.-én 15-18 óráig

Nincsenek megjegyzések: